Kosmonautika (úvodní strana)
Kosmonautika@kosmo.cz
  Nepřihlášen (přihlásit)
  Hledat:   
Aktuality Základy Rakety Kosmodromy Tělesa Sondy Pilotované lety V Česku Zájmy Diskuse Odkazy

Obsah > Diskuse > XForum

Fórum
Nejste přihlášen

< Předchozí téma   Další téma ><<  129    130    131    132  >>
Téma: Falcon 1 a Falcon 9
01.2.2018 - 08:36 - 
 
01.2.2018 - 08:47 - 
 
01.2.2018 - 09:30 - 
Testovalo se přistání s vysokým tahem na vodní hladině místo na lodi, 1. stupeň ale nečekaně přežil.

https://twitter.com/elonmusk/status/958847818583584768
 
01.2.2018 - 17:06 - 
http://aviationweek.com/space/spacex-delivers-luxembourg-s-govsat-1-orbit?NL=AW-05&Issue=AW-05_20180201_AW-05_442&sfvc4enews=42&cl=article_3&utm_rid=CPEN1000000980369&utm_campaign=13446&utm_medium=email&elq2=16c6bd42dab748318ac36da7281878cf 
07.2.2018 - 01:25 - 
Falcon 9 Block 5 poletí za několik měsíců. 
07.2.2018 - 01:42 - 
Je rád, že se mu vrátili postranní boostery s titanovými kormidly. Prý jsou to nejdůležitější, co potřebovali zachránit. 
12.2.2018 - 22:46 - 
17.2. v 15:14 SEČ (14:14 UTC) by měl proběhnout start F9 s družicemi PAZ a Microsat 2a a 2b(plus nanodružice). Zajímavostí je, že Microsaty jsou testovací družice SpaceX pro SpaceX Constellation.

https://www.nasaspaceflight.com/2018/02/falcon-9-static-fire-vandenberg-paz-starlink/
https://en.wikipedia.org/wiki/SpaceX_satellite_constellation
http://space.skyrocket.de/doc_sdat/microsat-2.htm
 
20.2.2018 - 10:18 - 
Zítra v 15:17 SEČ (14:17 UTC) odložený start PAZ a dalších malých družic.

 
<<  129    130    131    132  >>  


Stránka byla vygenerována za 0.130383 vteřiny.