Kosmonautika (úvodní strana)
Kosmonautika@kosmo.cz
  Nepřihlášen (přihlásit)
  Hledat:   
Aktuality Základy Rakety Kosmodromy Tělesa Sondy Pilotované lety V Česku Zájmy Diskuse Odkazy

Obsah > Diskuse > XForum

Fórum
Nejste přihlášen

< Předchozí téma   Další téma ><<  19    20    21    22    23  >>
Téma: Vojenský vesmír
25.5.2017 - 14:20 - 
https://www.facebook.com/1492252324350852/videos/1928959770680103/ 
24.6.2017 - 14:38 - 
Včera bylo vážně rušno.

https://spaceflightnow.com/2017/06/23/secret-russian-satellite-launched-from-plesetsk-cosmodrome/
 
03.7.2017 - 21:33 - 
Od USAF by se měla oddělit ta část této složky armády, která se zabývá kosmickým prostorem a měly by se vytvořit U.S. Space Corps.


http://nasawatch.com/archives/2017/07/congress-pushes-4.html
 
06.7.2017 - 02:34 - 
USA 276 se přiblížil k ISS a kroužil kolem ní. Pravý důvod by mě vážně zajímal.

http://www.thespacereview.com/article/3277/1

 
06.7.2017 - 20:51 - 
test palubného vybavenia 
22.9.2017 - 21:35 - 
Ministr obrany je pro novou ICBM, která by měla nahradit 50 let starý Minuteman.

http://spacenews.com/new-icbm-gets-boost-after-mattis-endorsement/

 
30.11.2017 - 18:16 - 
4. geostacionární družice systému SBIRS docestovala na Cape Canaveral. Měla by být vypuštěna raketou Atlas 5 411 18.1.2018.

http://www.americaspace.com/2017/11/30/fourth-critical-sbirs-missile-defense-satellite-arrives-at-cape-canaveral-for-january-launch/

 
01.12.2017 - 07:15 - 
quote:
Ministr obrany je pro novou ICBM, která by měla nahradit 50 let starý Minuteman.

http://spacenews.com/new-icbm-gets-boost-after-mattis-endorsement/




Není divu, Minuteman je sice průběžně modernizovaný, ale je to malá a stará raketa (35,3 t Min.3 oproti 59 t Tridentu).
 
28.12.2017 - 21:17 - 
Efekty při vypuštění Topolu M předevčírem

https://www.facebook.com/severeweatherEU/posts/2141085112781245
 
29.12.2017 - 02:27 - 
Maďarsko, Tihany na Balatone, od 0:12

 
06.1.2018 - 22:58 - 
Rok 2017 z pohledu Air Force Space Command.

 
08.1.2018 - 18:43 - 
Ve středu 10.1. ve 21:30 SEČ (20:30 UTC) začíná okno pro vynesení vojenské družice NROL-47 na raketě Delta 4 Medium+ (5,2).

Přenos bude zde:
http://www.ulalaunch.com/webcast.aspx
 
11.1.2018 - 10:19 - 
quote:
Ve středu 10.1. ve 21:30 SEČ (20:30 UTC) začíná okno pro vynesení vojenské družice NROL-47 na raketě Delta 4 Medium+ (5,2).

Přenos bude zde:
http://www.ulalaunch.com/webcast.aspx


Start byl odložen na dnešek se začátkem startovacího okna ve 21:40 SEČ (20:40 UTC).

https://spaceflightnow.com/2018/01/10/delta-4-nrol-47-mission-status-center/

 
11.1.2018 - 18:10 - 
Předpověď hlásí 80% pravděpodobnost vhodného počasí. 
12.1.2018 - 09:42 - 
Start odložen na dnešek kvůli závadě na pozemním zařízení. Očekávaný start je 22:00 SEČ (21:00 UTC). 
12.1.2018 - 20:59 - 
http://www.ulalaunch.com/delta-iv-to-launch-nrol47.aspx 
12.1.2018 - 22:11 - 
start 2:11 pm PST (23:11 SEČ) [Upraveno 12.1.2018 milantos] 
13.1.2018 - 00:44 - 
Družice odstartovala ale informací není o moc více než o Zumě.  
13.1.2018 - 18:46 - 
ULA označila start za úspěšný. 
16.1.2018 - 23:38 - 
19.1. v 1:40 by měla odstartovat raketa Atlas 5 441 s družicí včasného varování SBIRS GEO 4.


http://spacenews.com/new-u-s-missile-warning-satellite-set-for-launch-at-cape-canaveral/
 
17.1.2018 - 01:45 - 
 
19.1.2018 - 11:25 - 
Prokletý ventil...
Další pokus by se měl uskutečnit v sobotu v 1:48 SEČ (0:48 UTC).

https://spaceflightnow.com/2018/01/19/atlas-5-team-scrubs-launch-to-study-troublesome-valve/
 
20.1.2018 - 01:25 - 
 
20.1.2018 - 02:08 - 
Start byl úspěšný. 
20.1.2018 - 02:11 - 
go for launch


lift on




prenos od ULA stále beží [Editoval 20.1.2018 lamid]
prenos skončil [Editoval 20.1.2018 lamid]

[Editoval 20.1.2018 lamid]
 
20.1.2018 - 02:27 - 
Družice je na GTO. 
20.1.2018 - 02:41 - 
 
20.1.2018 - 02:54 - 
úžasná fotka. 
20.2.2018 - 13:41 - 
https://www.novinky.cz/domaci/463891-vojensti-spioni-buduji-v-cesku-centrum-pro-druzicove-snimky-za-stamiliony.html 
07.3.2018 - 10:14 - 
DARPA vidí budoucnost v malých družicích na nízkých drahách spíše než velkých, komplexních družicích na geostacionární dráze.

https://www.space.com/39875-darpa-wants-faster-cheaper-space-technology.html
 
<<  19    20    21    22    23  >>  


Stránka byla vygenerována za 0.186527 vteřiny.